Hvorfor skal du bruge et skærebræt i bambus?

Hvorfor skal du bruge enskærebræt i bambus?

Et bord med sikre og lækre retter kan ikke adskilles fra et tilfredsstillende og sikkert skærebræt.Efter at have analyseret forskellige materialer til skærebrætter fandt eksperter ud af, at selvom forskellige skærebrætter har fordele og ulemper, er brugen afBambus skærebrætter er sikrere.

Plast skærebræt med polypropylen, polyethylen og andre som de vigtigste råvarer, og nogle gange tilføje nogle kemiske tilsætningsstoffer, ru tekstur af plast skærebræt er let at skære ud resterne, med mad ind i den menneskelige krop, hvilket forårsager skade på leveren og nyren .

Hvorfor skal du bruge et skærebræt i bambus

Bambus bord er generelt brugen af ​​bambus splejsning, med viskose komposit ved høj temperatur, egenskaberne ved dette produkt har en fast og stabil, ikke åben, og ikke let at deformere, fjernet fra bambus.

Brugen afnaturlig bambus af høj kvalitetsom råmateriale, så efter naturlig begavelse har bambus selv en grøn og klar vind.Den er naturligt struktureret, frisk og elegant, hvilket giver en back-to-basics-effekt.Bambus bord i stedet for det originale træ, dette materiale i de skadelige stoffer til den menneskelige krop reducerer i høj grad skaden forårsaget af andet træ, formaldehydindholdet er lavere end træ og andre materialer af materialet, til hjemmebrug er mere egnet.

Typisk bliver skærebrætter lavet af naturlige materialer deformeret, fordi de suger vand ind.Bambus er dog mindre porøst end træ, hvilket gør det naturligt vandafvisende.Dette gør den mere kædebestandig og mindre tilbøjelig til at revne end dens modstykker i træ.

6

Bambus skærebræt er glat og holdbart uden deformation er ideel til familiehoteller.Bambusskærebrættet er relativt tungt og lige, bambusbrættet er hårdere og vil ikke falde af bambusresterne, bambusbrættet er frisk og glat og er rent og ikke nemt at blive inficeret med andre farver, og avler ikke bakterier.Det er et godt valg for familier.


Indlægstid: 17. august 2023